You cannot view this unit as you're not logged in yet.

4 Responses

  1. Jeśli chce usunąć dwa arkusze to czasami korzystam po prostu z klawisza F4 jako powtórzenie operacji. Pozdrawiam

  2. Czy dobrze zrozumiałam, że w sytuacji gdy ukryję np. kilka arkuszy, zapiszę i zamknę plik, to po wysłaniu go do drugiej osoby, ukryte przeze mnie arkusze będą cały czas niewidoczne? Bez możliwoścu odkrycia przez tą drugą osobę?

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *